Alle diensten die jij nodig hebt,
op het gebied van ventilatie

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, waar jij uit kunt kiezen en uit kunt samenstellen, zodat we aan jouw behoeften kunnen voldoen. Altijd met de focus op een gezond binnen klimaat. Ontdek de mogelijkheden!

N

Het maken van een luchtinstallatie ontwerp op maat en binnen het bouwbesluit

N

Het selecteren, leveren en monteren van de luchttechnische apparatuur zoals o.a. luchtbehandelingskasten, WTW units, producten t.b.v. luchtverdeling, brandwering, luchtregeling etc.

N

Een luchtdichtheidstest

N

Het balanceren/ inregelen van de installatie

N

Advies v.w.b. isoleren van luchtkanalen, het leveren & uitvoeren

N

Het reinigen van bestaande installatie in geval van renovatie

N

Het selecteren, leveren en monteren van alle luchtkanalen

N

Oplossingen voor luchtfiltering, ventilatie, lucht zuivering en virus bestrijding

Voor pandeigenaren en ontwikkelaars

Je kunt door ons een installatie voorstel laten ontwerpen, dat minimaal voldoet aan het bouwbesluit en máximaal aan jouw wensen. Wij verzorgen vervolgens alle leveringen en diensten vanaf de luchtbehandelingsunit tot aan de oplevering.

Voor ontwikkelaars en installateurs

Wanneer je werkt met een tussenschakel, zoals een adviseur, kunnen wij voor jou berekenen wat de omvang van jouw installatie zal kosten. Wij leveren jou alle materialen en diensten, zoals beschreven in het bestek of gelijkwaardig.

Voor utiliteit en retail installateurs

Wil jij enkel de levering en montage van de luchtkanalen uitbesteden aan een gespecialiseerd buro en regel jij de rest zelf? Voorzie ons dan van jouw gemaatvoerde W-tekeningen en de werkomschrijving voor een zo gunstig mogelijke prijs. Wij geven jouw project dan letterlijk lucht.

Afhaalpunt diversen en webshop

Wij breiden onze diensten steeds verder uit; zo kun je binnen ruime openingstijden terecht om artikelen en pakketten af te halen. Speciaal voor particulieren en kleine ondernemers. Want wij weten wat jij nodig hebt. Met gratis advies & koffie! En altijd in 24/7 schone lucht.

Laat ons meedenken vooraan in het proces.

Wanneer je zelf een offerte gaat uitbrengen, waarin een luchtinstallatie opgenomen dient te worden, dan raden wij je aan om ons al in een vroeg stadium te betrekken. 

We maken maar al te vaak mee, dat er is ingeschreven op basis van een schatting, waardoor later een budgettekort kan ontstaan. Dat is niet nodig; Wij calculeren liever een keer tevergeefs voor jou, dan dat dit ontstaat in een latere fase. Op het scherpst van de snede kunnen wij jou tevens een voorstel samen-uit-samen-thuis aanbieden, wat jouw kansen vergroot.

COVID 19

En het belang van schone lucht!

Voldoet doet jouw pand aan de minimale eisen binnen het bouwbesluit?

Bender Luchttechniek is op de hoogte van de laatste eisen en ondersteund in het gehele luchtzuiverings traject. Geef jouw medewerkers en klanten de veilige lucht in jullie pand die ze verdienen!

Een greep uit onze projecten.

Wil je meer weten over de verschillende projecten die wij doen dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. 

The Sting

Costes

Woonzorg

Boezemsingel, Rotterdam

Sint Anna, Boxmeer

IKC, Bavel

Distrikt

Het Gebint, Deurne

Chat via WhatsApp
Klik op een naam hieronder om een chat te starten.
Cynthia