Integere werkwijze

Streven naar duurzaamheid

Jarenlange kennis en ervaring

Home » Ventileren met warmteterugwinning Den Bosch

Ventileren met warmteterugwinning nabij Den Bosch

Ventileren met warmteterugwinning is een duurzame manier om je huis of bedrijvenpand in de regio van Den Bosch en Rosmalen van warmte te voorzien. Een ventilatiesysteem met warmtewinning (WTW-unit) van Bender Luchttechniek uit Lith ventileert een huis of pand met verse buitenlucht zonder dat er warmte-energie verloren gaat. Ontdek zelf welke voordelen het ventileren met warmteterugwinning je biedt in Rosmalen, Den Bosch of omgeving.

Benieuwd naar ons uitgebreid assortiment?

Wij adviseren je graag over het ventileren met warmteterugwinning vlakbij Den Bosch

De ventilatoren met warmteterugwinning voeren de vervuilde lucht in huis af en vervangen deze lucht met verse buitenlucht, ze verversen de lucht. Dit zorgt voor voldoende zuurstof in de lucht. Een tekort aan zuurstof of een te grote hoeveelheid CO² zorgen voor gezondheidsklachten. De buitenlucht wordt vervolgens gefilterd en aangepast naar de gewenste binnentemperatuur. Je woning is op deze manier warm in de winter en koel in de zomer. Met warmterugwinning wordt tot maar liefst 95% van de energie hergebruikt! Het ventileren van je huis of bedrijvenpand in Den Bosch, Rosmalen en omstreken met warmteterugwinning maakt je huis dus een stuk duurzamer. Onze specialisten staan met diverse diensten voor je klaar!

vrouw zit op de bank

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

vrouw met hand in de lucht

Maak je huis duurzaam en vraag ons om advies

Door je huis of kantorenpand in Den Bosch, Rosmalen of omgeving, te ventileren met warmteterugwinning, wordt je huis een stuk duurzamer. Ben je benieuwd hoe je jouw huis of kantorenpand nog duurzamer kunt maken? Informeer naar de mogelijkheden of plan een luchtdichtheidstest in. Neem contact met ons op via 0412 78 58 85. Bender Luchttechniek uit Lith, nabij Rosmalen en Den Bosch, adviseert je graag over het ventileren met warmteterugwinning!

Vanwege onze liefde voor de natuur, hebben wij ons gevestigd op een geweldige locatie direct aan de Maas.

Chat via WhatsApp
Klik op een naam hieronder om een chat te starten.
Cynthia